Top 1

Nederland

Netherlands | Toshiba Commerce

Body 1

NederlandToshiba Tec Netherlands Imaging Systems
Duwboot 31
3991 CD Houten
Netherlands
www.toshibatec.nl
email: info@toshibatec.nl
Product ondersteuning: +31 20 798 0099  Kies taaloptie, vervolgens optie 2 en optie 2.


De Retailwereld is "on the move", niet alleen vanwege de economische, technologische en sociale veranderingen, maar ook door nieuwe trends, zoals social media, Omnichannel en Smart Mobility. Deze dagelijkse realiteit opent voor de retailer belangrijke commerciƫle kansen, maar zijn tegelijkertijd ook bedreigingen. Om deze nieuwe realiteit goed in te laten passen in de bedrijfsvoering en er succesvol mee te zijn moet de retailer de beschikking hebben over een partner die vooruit denkt; om samen een pad in te gaan en deze ontwikkelingen om te zetten in adequate oplossingen om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Toshiba is wereldwijd nummer 1 op het gebied van retailautomatisering en begrijpt als geen ander wat deze nieuwe realiteit voor de retailmarkt inhoudt. Toshiba heeft in april 2012 IBM Retail Store Solutions overgenomen; hierdoor vertegenwoordigt Toshiba nagenoeg een derde van de totale Point of Sale markt wereldwijd en heeft Toshiba een installed base van circa 2 milloen Point of Sale systemen.

Toshiba streeft een One Stop Shopping filosofie na, waardoor de retailer wordt ontzorgd van alle IT-gerelateerde aangelegenheden. Onze retailoplossingen ontwikkelen en leveren we niet alleen, maar kunnen we ook installeren, onderhouden en omringen met klantgerichte adviesdiensten. Zo zijn we in staat onze klanten volledig te ontzorgen. Meedenken en meedoen vanuit een retailgedachte is het belangrijkste bij de wijze, waarop we onze activteiten ontplooien.

http://www.toshibatec.nl/retail-solutions/
http://www.toshibatec.nl/retail-solutions/point-of-sale/

 

Body 2
Body 3
Side 1
Side 2
Side 3
Side 4