Nederland

Netherlands | Toshiba Commerce

NederlandToshiba Tec Netherlands
Duwboot 31
3991 CD Houten
Netherlands
www.toshibatec.nl
email: info@toshibatec.nl
Product ondersteuning: +31 30 634 8602 www.toshibatec.nl/retail-solutions/contact/

Toshiba Tec is een wereldwijd toonaangevende innovator op het gebied van hoogwaardige technologie en producent en distributeur van geavanceerde elektronische en elektrische producten. Toshiba werd opgericht in 1875 en beheert een wereldwijd netwerk van meer dan 740 bedrijven, met ruim 200.000 werknemers wereldwijd.

Toshiba Tec Netherlands:
In Nederland is Toshiba Tec al decennia lang actief. Doordat we beschikken over een wereldwijd technologienetwerk, kan Toshiba Tec terugvallen op enorme technologische resources. Toshiba Tec is toonaangevend in zowel informatie- en communicatiesystemen als in consumentenproducten, elektronische componenten, industriële en openbare infrastructuursystemen en in energievoorziening.

Het kantoor van Toshiba Tec Netherlands is gevestigd aan de Duwboot 31 in Houten en wordt gedeeld door twee divisies: Document Solutions en Retail Solutions. We verlenen servicediensten en werken elke dag hard aan het alert bedienen van onze klanten. Het Toshiba team, dat bestaat uit 170 gemotiveerde medewerkers, realiseert dit door actief met elkaar samen te werken, het geven van klantgerichte adviezen en het bieden van passende oplossingen.

Together Commerce:
De retailwereld is ‘on the move’ en om die reden moeten we constant vooruit blijven denken. Samen met u slaat Toshiba Tec Netherlands een pad in waarin ontwikkelingen worden omgezet in adequate oplossingen om resultaten te behalen. Dit realiseert Toshiba met de expertise van onze medewerkers en het volledige en groeiende aanbod van technologische producten en diensten voor de retailmarkt: van POS- en ERC-systemen tot cross-channeling-oplossingen en randapparatuur. We zijn marktleider en wereldwijd toonaangevend en daar zijn we erg trots op. Onze retailoplossingen ontwikkelen en leveren we niet alleen, we installeren en onderhouden ze ook met onze klantgerichte adviesdiensten. Door op deze manier te werken, zijn we in staat u volledig te ontzorgen.


http://www.toshibatec.nl/retail-solutions/